BBC Storyworks ja Cosmetics Europe kuvasivat kesäkuussa 2020 dokumenttisarjan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden valmistajista, jotka korostavat arkisissa tuotteissa kestävän kehityksen merkitystä. Mukaan haluttiin pohjoismaisia alan osaajia. Yksi dokumenteista kertoo Jordan Green Clean -hammasharjan tarinan.

Ei ole ihan jokapäiväistä, että Jordanin pääkonttoriin Osloon saapuu BBC-kanavan kuvausryhmä. Haastatteluun pääsivät Jordan Green Cleanin taustajoukot – ryhmä asiansa osaavia ammattilaisia, joille kestävä kehitys on lähellä sydäntä.

Minidokumentin ensi-ilta oli Cosmetics Europe -järjestön vuosikokouksessa Brysselissä 10.6.2020. Video on myös BBC.com-verkkosivulla sekä kaikilla BBC:n nettikanavilla. Voit katsoa dokumentin alta.

 

Tehokas, maistuva ja ympäristöystävällinen hammastahna

Dokumentin teemana on tuotekehitys, joka tukee kestävää kehitystä unohtamatta tuotteen esteettisyttä ja tarkoituksenmukaisuutta. BBC halusi taustoittaa Green Clean -hammastahnan suunnittelua.

– Kun saimme idean ympäristöystävällisestä hammastahnasta, kysyimme ihan ensin kuluttajien mielipidettä. Kaikkia kiinnosti kuulla, että hammastahnakin voisi olla luonnonmukaisempi. Meille tärkeintä oli, ettei tahnan tehosta tai mausta silti tingitä, kertoo Oral Caren innovaatiojohtaja Ingvild Øiesvold Brataas.

Kurkista arkituotteiden kulissien taakse

Essentials for Daily Life -dokumenttisarjassa nähdään, kuinka dynaamista ja kekseliästä arkea eletään kosmetiikkatuotteita ja muita henkilökohtaisia hygieniatuotteita valmistavien yritysten arjessa. Henkilökuvien kautta nähdään, että teollisuudenalalla työskentelevät panostavat antaumuksella tuotekehitykseen, jonka tavoitteena on myös arkinen hyvinvointi ja kotiplaneettamme vaaliminen. Sarjan tuottajina ovat BBC Storyworks ja kosmetiikan toimialaorganisaatio Cosmetics Europe.

Kiinnostuitko siitä, miten kosmetiikka-alan monet tuotteet vaikuttavat ympäristöön ja ihmisten arkiseen hyvinvointiin? BBC StoryWorksin dokumentit näyttävät kiehtovan maailman tuotteiden ja raaka-aineiden kulissien takana! Sarjan kaikki dokumentit ovat katseltavissa täällä.

Green Clean -sarja

Kestävää kehitystä tukeva hammasharja Jordan Green Clean on supersuosittu kuluttajien parissa. Siksi laajensimme Green Clean -sarjaa useilla tuotteilla, jotka tukevat kestävää kehitystä. Aikuisten Green Clean -hammasharjan lisäksi lapsilla on oma Green Clean Kids -harja. Tuoteperheessä ovat lisäksi mm. hammastahna aikuisille, hammaslankaimet ja hammastikut.

 

Jordan Green Clean -tuotesarja

Lisää luettavaa

woman with white teeth flossing in mirror

Luonnolliset keinot hampaiden valkaisuun

Haluatko välttää perinteisiä hampaiden valkaisutuotteita ja -kemikaaleja? Tutustu vinkkeihimme tavoista, joilla voit saada luonnollisesti valkoisemmat hampaat.

Lue lisää

Pehmeiden harjasten hyöty hampaille

Erittäin pehmeät harjakset ovat hellävaraiset hampaille ja ikenille. Hampaiden harjaus on suuhygienian tärkeimpiä vaiheita, mutta tavallaan tekniikkalaji, sillä virhesuoritus voi jopa vahingoittaa hampaita. Yllättävän moni…

Lue lisää

Pohjoismainen Joutsenmerkki: mikä se on & mitä hyötyä siitä on?

Sanomattakin selvä, että säännöllisellä suuhygienialla hoidetaan hampaat kestäviksi ja terveiksi. Ympäristömerkkien ansiosta ei tarvitse enää tinkiä tuotteiden laadusta, vaikka haluaa suojella ympäristöä. Pohjoismainen Joutsenmerkki on…

Lue lisää