Aikuisten hammasharjat

Me olemme kaikki erilaisia ja meillä on ainutlaatuiset hampaat.

Käytämme eri tyylejä hampaiden harjauksessa ja tykkäämme hammasharjoissa eri väreistä ja kovuuksista. Jordan haluaa auttaa sinua löytämään hammasharjan, jolla on helppo harjata ja saavuttaa haluttu lopputulos. Siksi Jordan tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hammasharjoja. Valitse tuote, joka sopii juuri sinulle.

INDIVIDUAL

Jordan Individual -hammasharjasarjaan kuuluu laaja valikoima erilaisia malleja ja värejä. Valitse harjaustyyliisi sopiva pieni tai suuri harjaspää, ohut tai paksu kahva, ultrapehmeillä (ultrasoft), pehmeillä (soft) tai keskikovilla (medium) harjaksilla. Valitse suosikkisi ja se, joka sopii juuri sinulle.

Lue lisää
Jordan individual hammasharja
Jordan target

TARGET

Jordan Target -sarjan harjoissa on ohut ergonominen kahva, joka mahdollistaa tarkan työskentelyn suussa. Ergonomisen kahvan ansiosta voit myös pestä hampaasi vähemmän voimaa käyttäen. Saatavana eri harjaspäillä. Valitse tuote, joka sopii juuri sinulle.

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin

Jordanin laajasta valikoimasta löytyy tuotteita erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin, jo enimmäisestä hampaasta lähtien. Löydä sinulle sopivimmat tuotteet!

Lue lisää