Target

Jordan Target -sarjan harjoissa on ohut ergonominen kahva, joka mahdollistaa tarkan työskentelyn suussa. Ergonomisen kahvan ansiosta voit myös pestä hampaasi vähemmän voimaa käyttäen. Saatavana eri harjaspäillä. Valitse tuote, joka sopii juuri sinulle.

Jordan target teeth gum

Target Teeth & Gums

Ohuen varren, pienen harjaspään ja sen levennettyjen kärkiharjasten ansiosta pääset myös vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin suun takaosaan, hammasväleihin ja hampaiden ympärille. Harjaspään kupera leikkaus sopii ienrajan hellävaraiseen puhdistukseen. Ohut ergonominen kahva sopii tarkkaan työskentelyyn.

Lue lisää

Target Sensitive

Pieni harjaspää ulottuu suussa myös vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin ja ohut, ergonominen kahva mahdollistaa tarkan työskentelyn. Ultrapehmeät ja hellävaraiset 0,01mm ohuet harjakset sopivat tehokkaaseen syväpuhdistukseen.

Lue lisää
Jordan target sensitive

Target White

Luonnollisen valkoiset hampaat Jordan Target White –hammasharjalla. WhiteTechTM harjakset poistavat päivittäisiä tummentumia ja ylläpitävät hampaiden luonnollista valkoisuutta.

Siro hammasharja, joka pienen harjaspään ja pidennettyjen kärkiharjasten ansiota puhdistaa tehokkaasti myös vaikeasti tavoitettavat paikat erityisesti suun takaosassa.

Lue lisää