Hammastikut

Hampaassa on viisi pintaa, mutta hammasharja puhdistaa niistä vain kolme. Plakkia tulee kuitenkin kaikille hammaspinnoille, joten on tärkeää puhdistaa myös pinnat hampaiden väleissä. Jordanin hammastikkuvalikoima tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hammastikkuja, joista jokainen löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Jordanin puiset hammastikut valmistetaan hygieenisesti pohjoismaisesta koivusta. Valitse Jordan-tuote, joka sopii juuri sinulle!

Hammastikku ohut

Nämä kaksipäiset, mintun makuiset tikut sisältävät myös fluoria. Tikun kostuttaminen suussa ennen käyttöä tekee siitä vahvemman, eikä se katkea niin helposti. Kostea tikku myös muokkautuu helpommin hammasväleihin. Puukuidut pitävät huolta tehokkaasta puhdistuksesta taaten puhtaan ja miellyttävän lopputuloksen.

Lue lisää

Hammastikkuja, pöytäpakkaus

Näyttävä ja helposti tikkuja annosteleva design-rasia on mukava asettaa esille vaikka hienommankin kattauksen yhteydessä.

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin

Jordanin laajasta valikoimasta löytyy tuotteita erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin, jo enimmäisestä hampaasta lähtien. Löydä sinulle sopivimmat tuotteet!

Lue lisää
jordan hammastikut