Lasten suunhoito

Hampaiden harjaus aloitetaan heti ensimmäisen hampaan puhjettua. Harjaa hampaita kaksi minuuttia aamuin illoin. Harjaa hampaat yhdessä lapsesi kanssa ja kerro samalla, miksi niin tehdään. Valitse harja ja tahna, joissa on lapsen ikään sopiva fluoripitoisuus. Jordan lasten suunhoitotuotteiden hauskat hahmot motivoivat lapsia hampaiden harjaukseen. Hahmot sopivat yhteen hammasharjojen kanssa. Valitse tuote, joka sopii lapsellesi.

Lasten hammasharjat

Jordan on kehittänyt lastenhammasharjasarjan, joka auttaa huolehtimaan suuhygieniasta aina ensimmäisestä hampaasta lähtien.

Lue lisää
Jordan lasten hammastahna 0-5
Jordan lastenhammastahna

Lasten hammastahnat

Lapsilla on kaksi kertaa enemmän makunystyröitä kuin aikuisilla. Jordan-sarjan uusissa lasten hammastahnoissa on mieto, hedelmäinen maku ja lapsen ikään sopiva fluoripitoisuus. Hellävaraiset ja tehokkaat hammastahnat on suunniteltu suojaamaan lapsesi hampaita reikiintymiseltä.

Lue lisää

Lasten hammaslangat

Kun hammasvälien puhdistuksen aloittaa jo nuorena, hyvää tapaa tulee jatkettua aikuisenakin. Jordan Kids Flosser -hammaslankaimen varsi sopii hyvin lapsen pieneen käteen.

Lue lisää

Hampaiden harjaus –laulu

Laulun tahdissa hampaiden harjauksesta tulee mukavaa ja helppoa. Voit laulaa yhdessä eläinten kanssa tai pestä hampaita musiikin tahtiin.

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin

Jordanin laajasta valikoimasta löytyy tuotteita erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin, jo enimmäisestä hampaasta lähtien. Löydä sinulle sopivimmat tuotteet!

Lue lisää