Lasten hammastahnat

Hampaiden harjaus aloitetaan heti ensimmäisen hampaan puhjettua. Harjaa hampaat yhdessä lapsesi kanssa ja kerro samalla, miksi niin tehdään. Vanhempien tulisi auttaa lasta hampaiden harjaamisessa aina 12 ikävuoteen asti. Lapsena aloitettu säännöllinen hampaiden harjaus luo myös edellytykset sille, että hampaat säilyvät terveinä mahdollisimman pitkään. Jordanilta löydät lasten hammastahnat eri ikäisille lapsille.

Valitse tahna, jossa on lapsen ikään sopiva fluoripitoisuus. Lapsille on tärkeää että tahna maistuu hyvälle, koska silloin hänelle jää hampaidenpesusta mukava kokemus. Fluori kiinnittyy hammaskiilteen pintaan ja ehkäisee happojen aiheuttamaa kiilteen liukenemista. Fluorin vaikutuksesta reikiintyminen hidastuu ja pienet reiänalut korjaantuvat. Pysyvät hampaat tarvitsevat enemmän fluoria kuin maitohampaat, siksi Jordanin hammastahnoissa on lapsen ikään sopiva fluoripitoisuus: Jordan Kids 0-5 vuotiaille ja Jordan Junior 6-12 vuotiaille.

Kokeile Jordanin uusia hyvänmakuisia ja hellävaraisia lasten hammastahnoja!

Jordan Kids 0-5 v hammastahna

Hampaiden harjaus aloitetaan heti, kun ensimmäinen maitohammas puhkeaa. Valitse hellävarainen hammastahna, jossa on mieto maku ja alhainen fluoripitoisuus. Herneen kokoinen määrä hammastahnaa riittää pienelle lapselle.

Lue lisää

Jordan Junior 6-12 v hammastahna

Noin kuuden vuoden ikäisenä maitohampaat alkavat vaihtua pysyviksi. Parhaan mahdollisimman suojan pysyville hampaille saa käyttämällä hammastahnaa, jossa on korkeampi fluoripitoisuus. Valitse mieto, hyvämakuinen ja sulfaatiton hammastahna.

Lue lisää
jordan lasten hammastahna

Jordan Green Clean Junior -hammastahna

Green Clean Junior -hammastahna 6-12-vuotiaille sisältää 98 % luontaisia ja huolellisesti valittuja ainesosia.

Kehitetty sinulle ja planeetallemme!

Lue lisää